(6 янв 2016, 00:34) (
2/
0)
[
2]
Вспомнил про укр социалку друзі орг юей и тут на тебе гггДобридень дорогі користувачі соціальної мережі druzi.org.ua. Мене звуть Микита і Я є захисником українського web, так само я є тим хто зламав сайт druzi.org.ua!
Всім нам відомо що йде війна між Україною і Росією, але я фізично не можу захищати батьківщину і я вирішив захищати її як можу оскільки Україна це моя батьківщина!
В той момент доки наші герої віддають життя за батьківщину хтось набиває собі на цьому кишені, саме така ситуація і сталася з власником сайту druzi.org.ua
Сайт druzi.org.ua спонсорувала Росія, власник сайту прикидаючись патріотом набивав собі на цьому кишені, а Росія отримувала інформацію про українських жителів
Я виходив на власника сайту з фактами про його сепаратизм і зраду батьківщини, але він мене сміливо посилав на* зі своєї російської яндекс пошти
Я виконав свій борг перед батьківщиною Я захистив нас від чергової російської афери, будьте обережні з появою нових Українських соціальних мереж оскільки будь-яка з них може виявитися зовсім не Українською